Силен човек от ПП направи коментар по актуални теми.Дерогацията за руския

...
Силен човек от ПП направи коментар по актуални теми.Дерогацията за руския
Коментари Харесай

Сабрутев, ПП: Ще спасим каквото успеем от Изборния кодекс

Силен човек от Политическа партия направи коментар по настоящи тематики.

Дерогацията за съветския нефт несъмнено е едно от най-големите достижения на кабинета " Петков ". Това сподели в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия депутатът от " Продължаваме промяната " Венко Сабрутев.

Днес преглеждахме законопроект, който не разрешава на " Лукойл " да изнася горива. Планираме да внесем промени на това предложение, тъй че да допълним предлагането на Европейската комисия да се изнасят горива са към Украйна и трети страни, съобщи Сабрутев, написа novini.bg.

Политическа партия беше първата политическа мощ, което внесе действително решение за понижаване на цените на горивата. Нашият план на решение изисква " Лукойл " най-сетне да върне икономическата си активност в България, с цел да можем да обложим свръхпечалбите им. В момента " Лукойл " работи с швейцарска компания и заплаща налозите си в Швейцария. Ключово е интервенциите, които вършат, да бъдат ръководени от българско юридическо сдружение. Забраната за експорт на горива ще даде подтик на спада на цените. Тенденцията на международните пазари е надолу и като се добави, че евтините горива няма да се изнасят, чакаме това да повлияе позитивно, уточни той.

Слушахме какви ли не нелепости – господин Борисов даде обещание, че като завоюват те, цените на горивата ще намалеят с 1 лев, което не се случи. Истината е, че единствено Политическа партия предложи решение на казуса с цените на горивата. Следващите стъпки са страната да влезе в ролята си на регулатор и да забраним износа от " Лукойл ", като се изключи Украйна. И като прибавим налозите, които " Лукойл " би трябвало да заплаща в България, тези пари би трябвало да се връщат при потребителите като обезщетения при покупка на горива, означи депутатът от Политическа партия.

По мотив опитите за сформиране на държавно управление с втория мандат, той сподели, че от Политическа партия търсят национално единодушие по тематиките на обществото. Търсим ги под формата на разговор в Народното събрание. Днес изпратихме предложения към всички парламентарно показани партии, с цел да показват техните цели и да забележим къде съответстват вижданията ни по четирите препоръчани от нас национални цели, съобщи Венко Сабрутев.

Той разяснява и идното гласоподаване на ветото на президента Румен Радев върху измененията в Изборния кодекс, връщащи хартиената бюлетина. От думите на Сабрутев стана ясно, че в Политическа партия са подготвени на отстъпки за хартиената бюлетина, в случай че бъде обезпечена прозрачността на изборите и не бъде обезсмислено машинното гласоподаване посредством ръчно броене от разписките от машините.

По думите му това не е крачка обратно от страна на Политическа партия, а крачка напред.

Ще спасим каквото успеем от Изборния кодекс. Искаме да запазим честния транспарантен метод за осъществяване на избори, сподели още Сабрутев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР